Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 maart 2018

Verkiezingswinkel D66 Vught tot en met de verkiezingen elke dag open

De speciale verkiezingswinkel van D66 Vught is tot en met woensdag 21 maart (de dag van de gemeenteraadsverkiezingen) iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. De winkel, geopend op 2 februari,  is gelegen in de Kerkstraat 15 in Vught (de voormalige stomerij, tegenover patisserie De Rouw).

Altijd een kandidaat-raadslid aanwezig

In de winkel kun je terecht voor informatie en vragen over D66 en het D66-verkiezingsprogramma. Er is altijd een van onze veertig kandidaat-raadsleden aanwezig. De koffie staat klaar. Ook de belangrijkste dagbladen van Nederland liggen op de leestafel.

Gadgets, verkiezingsprogramma en magazine

Verder kun je er terecht voor leuke gadgets, zoals de populaire sticker ‘Ik ben 100% Vught’ die in twee maten gratis verkrijgbaar is. Ook kun je een folder met onze visie meenemen of zelfs ons complete verkiezingsprogramma. Vanaf vrijdag 9 maart is ook de nieuwe editie ons blad V-Magazine verkrijgbaar, dat voor een groot deel in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen. Dat komt uiteraard ook online. Het vorige V-Magazine kun je hier teruglezen.

Heel veel thema-bijeenkomsten

Ook zijn worden er heel veel thema-bijeenkomsten gehouden en op vrijdagmiddag verschillende borrels. Een compleet overzicht van alle activiteiten vind je hier.

Zie ook:
Bomvolle agenda met activiteiten in D66-verkiezingswinkel (3-3-2018)
– Verkiezingsprogramma D66 zet in op verder versterken van Vught als topgemeente om in te wonen (2-2-2018)
– D66 Vught gaat met 40 top-kandidaten de verkiezingen in (27-11-2017)
– Gedeputeerde Annemarie Spierings opent vrijdag 2 februari de winkel van D66 Vught (26-1-2018)