Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 9 april 2018

Afscheid genomen van D66-politici op maandelijkse vrijdagmiddagborrel

D66 Vught heeft afgelopen vrijdag tijdens de maandelijkse vrijdagmiddagborrel afscheid genomen van vier D66’ers die de actieve politiek gaan verlaten: Birgit Cordes (8 jaar raadslid), Henk Klösters (4 jaar raadslid, maar dat was hij ook al van 1994-2006), Jan Jaap Rochat (2½ jaar raadslid) en Bjorn Hondelink (8 jaar burgerlid). Het was eveneens de laatste activiteit in de D66-winkel in de Kerkstraat.

Vorige week dinsdag waren er al mooie woorden van de burgemeester bij hun afscheid in de raad, maar de afdeling D66 wilde ook graag nog even stilstaan bij de grote verdiensten van de drie raadsleden en het burgerlid. Stuk voor stuk hebben zijn bijgedragen aan het succes van D66 Vught en de Vughtse politiek in het algemeen.

Laatste activiteit in de D66-winkel

De vrijdagmiddagborrel werd gehouden in het winkelpand van D66 aan de Kerkstraat 15 in Vught, tegenover patisserie De Rouw. De afgelopen maanden was dat het hoofdkwartier van D66. Er waren verschillende bijeenkomsten en er was een open inloop, waarvan vele mensen gebruik maakten. Deze vrijdagmiddagborrel was de allerlaatste activiteit in de winkel. D66 Vught heeft de sleutels vandaag ingeleverd en hoopt dat het pand na een nodige opknapbeurt snel een nieuw huurders krijgt, omdat het een prachtige plek in het centrum is.