Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 11 maart 2019

Vierde V-magazine is uit: lees hem hier digitaal

Het nieuwe V-magazine is uit. V-magazine is een periodiek tijdschrift dat de afdeling D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt alweer voor de vierde keer uitbrengt, zowel op papier als digitaal. Deze editie staat in het teken van de verkiezingen voor Provinciale Staten. Maar het is niet alleen Brabant, maar het zijn vooral Vught en Helvoirt die veel aandacht krijgen in het magazine.

Dat begint al op de cover met een foto van het interieur van DePetrus die ook doorloopt op de achterkant doorloopt. Maar in het magazine zelf gaat het ook over de nieuwe functie van de kerk. Gedeputeerde  en lijsttrekker Anne-Marie Spierings van D66 Brabant bracht onlangs een bezoek aan de kerk en is vol lof over de Vughtse aanpak, zo is in het magazine te lezen. Ook is er veel aandacht voor nieuws uit de Vughtse politiek. Op de middenpagina prijkt een prachtige luchtfoto van Helvoirt, dat per 1-1-2021 samengevoegd wordt met Vught. De foto is gemaakt door Rens Bressers uit Helvoirt.

Ook aandacht voor de verkiezingen voor het waterschap

Maar ook aandacht voor de waterschapsverkiezingen, die ook op 20 maart zijn. D66 ondersteunt (net als oa GroenLinks) de partij Water Natuurlijk. De kandidaten Naomi Jessurun, Huub Glas en Dianne Schellekens stellen zich voor. Vier jaar terug werd Dianne Schellekens nog gekozen voor Waterschap De Dommel. Zij kreeg ongekend veel voorkeursstemmen.

Fractie en bestuur van D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt wensen je veel leesplezier. Klik HIER of op de foto hieronder om het nieuwe V-magazine online te lezen. Liever een PDF-versie? Die kun je HIER downloaden. De versie is klein genoeg gemaakt, zodat hij ook per mail (door)gestuurd kan worden.

Het nieuwe V-magazine. Klik op de foto om hem online te lezen.

Zie ook:
– Derde editie V-magazine is HIER terug te lezen
– Tweede editie V-magazine is HIER terug te lezen
– Eerste editie van V-magazine is HIER terug te lezen