Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 8 oktober 2019

Schrijf je in voor de pubquiz ‘Wie Kent Vught’ in Helvoirt

Wat weet Helvoirt van Vught? Tijd voor een proef op de som. Op vrijdag 1 november organiseert D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt in het HelvoirtHuis de quiz ‘Wie Kent Vught’. Het is een pubquiz waar iedereen aan mee kan doen. Teams kunnen zich vanaf nu opgeven.

Helvoirt en Vught worden op 1 januari 2021 samengevoegd. Dan kun je niet genoeg van elkaar weten. Dat bracht D66 op het idee om een pubquiz te houden in Helvoirt onder de naam ‘Wie Kent Vught’. Deelnemers krijgen allerlei vragen over Vught. Geen taaie politieke kost, maar leuke, interessante en bovenal ludieke (meerkeuze)vragen passeren de revue in woord én beeld. Voor de beste teams zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen. Vughtse prijzen uiteraard.

Teams, koppels en individuelen kunnen zich vanaf nu opgeven

Ja maar moet Vught dan ook niet wat leren over Helvoirt? Maar natuurlijk! Ook andersom gaan we de quiz nog organiseren en dan zijn er uiteraard alleen Helvoirtse prijzen te winnen. Maar eerst is Helvoirt aan de beurt en wel op vrijdag 1 november. Teams van 4 personen (een persoon meer of minder mag ook) kunnen zich vanaf nu opgeven. Individuelen of koppels mogen zich ook aanmelden. Dan maken we van die aanmeldingen zelf teams. Deelname kost niets. Inloop vanaf 19.30 uur en de quiz begint om 20.00 uur.

Iedereen is van harte welkom

Nee, een politiek-inhoudelijke avond wordt het zeker niet, maar als het aan ons ligt wel een hele gezellige. Het eerste rondje is uiteraard van ons. En wil je alleen als toeschouwer komen, ook dan ben je van harte welkom. Tot 1 november!

Geef je nu op

Voor deelname: mail ons via pubquiz@d66vught.nl