Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 oktober 2020

Dag van de Leraar: D66 trakteert op wat lekkers en geeft elke school een boom cadeau

Ook dit jaar heeft de Vughtse afdeling van D66 op de Dag van de Leraar alle docenten van de scholen bedankt met een presentje. Bij alle basisscholen in Vught, Helvoirt en Cromvoirt en het Maurick College werd op maandag 5 oktober een doos met wat lekkers afgegeven. In de doos met fruit, chocolaatjes, koekjes en snoepgoed zat ook een tegoedbon voor een boom.

“De leraren verdienen iedere dag van het jaar onze steun, zeker in deze bijzondere coronatijd”, aldus D66-lijsttrekker Fons Potters “Maar op één dag in het jaar, de Dag van de Leraar op 5 oktober, zetten we ze graag in het zonnetje.” Met inachtneming van anderhalve meter afstand werden de pakketten rondgebracht en met veel plezier in ontvangst genomen.

In het pakket zat ook een tegoedbon voor een kleine boom. D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt plant die graag in overleg met de school op een geschikt tijdstip. “We willen dat doen op een plek waar de boom volledig tot wasdom kan komen”, aldus fractievoorzitter Dianne Schellekens. “D66 staat al jaren voor groene schoolpleinen en we willen hiermee als partij een steentje bijdragen.”