Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 oktober 2020

Verkiezingsprogramma D66 ambitieus, onderscheidend en realistisch

De leden van D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt hebben in de laatste ledenvergadering unaniem het verkiezingsprogramma ‘Samen Gezond Verder’ vastgesteld. Om daartoe te komen heeft de verkiezingscommissie weer met heel veel inwoners, ondernemers, verenigingen, stichtingen en instellingen gesproken. Niet om ermee te pronken, hier en daar wat wensen op te schrijven of ze naar de mond te praten, maar als ingrediënten voor een groter verhaal over Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

En dat is gelukt. Het is een ambitieus, onderscheidend en realistisch verkiezingsprogramma geworden. Met de werkzaamheden aan N65 en spoor, de gevolgen van de Coronacrisis, uitgestelde klimaatmaatregelen en de zeer zorgelijke financiële positie gaat onze gemeente een pittige tijd tegemoet, maar zijn we als afdeling ervan overtuigd dat de nieuwe gemeente Vught die uitdagingen met dit ambitieuze, onderscheidende en realistische verkiezingsprogramma aankan.

Klik hieronder op de afbeelding voor ons verhaal. Vragen? Mail naar campagne@d66vught.nl of app of bel onze lijsttrekker Fons Potters of een van onze andere topkandidaten.

En dit zijn onze 32 topkandidaten uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt: