Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 17 november 2020

Alle seinen in Vught, Helvoirt en Cromvoirt staan op groen: stem 18 november D66

Alle seinen staan op groen, op D66-groen om precies te zijn. Woensdag 18 november heb je tussen 7.30 en 21.00 uur de mogelijkheid om de komende jaren het verschil te maken in de politiek door te stemmen op D66. Enkele van onze hoofdpunten:

  • Een beter plan voor de ombouw van de N65
  • 1.000 betaalbare woningen extra in 10 jaar tijd
  • Een groene en gezonde leefomgeving
  • Lightrail op traject Tilburg-Den Bosch met halteplaats in Helvoirt
  • Investeren in de eigenheid van de drie dorpen
  • Betrouwbaar en beter bestuur in samenspraak met onze inwoners

Samen gezond verder

Met de werkzaamheden aan N65 en spoor, de gevolgen van de Coronacrisis, uitgestelde klimaatmaatregelen en de zeer zorgelijke financiële positie gaat onze gemeente een pittige tijd tegemoet. Toch zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe gemeente Vught die uitdagingen met ons ambitieuze, onderscheidende en realistische verkiezingsprogramma aankan. Ons verkiezingsprogramma heeft de titel ‘Samen Gezond Verder’ gekregen en het is HIER te lezen.

66 standpunten in 66 foto’s

In de 66 dagen voor de verkiezingen heeft D66 iedere dag een standpunt in een foto geplaatst op de social media-kanalen. Het is het programma van D66 in een notendop, maar beslist niet compleet. Al deze standpunten en foto’s zijn HIER terug te vinden.

32 topkandidaten

Onze 32 kandidaten uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt staan in de startblokken om er de komende, extra lange periode hun schouders te zetten onder het nog mooier, beter en aantrekkelijker maken van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Uitgebreide informatie over al onze topkandidaten vind je HIER.

Lees V-magazine

Alweer de zesde editie van ons verkiezingsblad V-magazine is huis aan huis rondgebracht door al onze vrijwilligers. Het interessante magazine is HIER ook online te lezen.

Doe de Stemwijzer

Toch nog twijfels? Doe de Stemwijzer en kijk of je een match hebt met D66. Op www.stemwijzervught.nl kunt je de proef op de som nemen.

Veilig stemmen op 20 plekken

De stembureaus zijn open van 7.30 uur tot 21.00 uur. De gemeente heeft er alles an gedaan om jou veilig je stem uit te laten brengen. Alle stembureaus vind je HIER. Ook kun je je stem uitbrengen in het drive-in stembureau, een idee van een van onze inwoners. D66 heeft dat aangekaart bij de gemeente en het is er nu. Meer info over het drive-in stembureau lees je HIER.

D66 is creatief, vernieuwend en bovenal altijd actief

Het gaat goed met D66. Nooit hadden we zo veel leden en nooit eerder waren ook zo veel leden actief tijdens deze bijzondere campagne in coronatijd. We kijken uit naar de uitslagenavond. En daarna gaan we door, op dezelfde vernieuwende, positieve en creatieve manier zoals je al jaren van ons gewend bent. Dus niet alleen rondom verkiezingen actief, maar altijd. In ons nieuwsoverzicht kun je alle artikelen van de afgelopen 11 jaar teruglezen in chronologische volgorde (van nieuw naar oud). Klik daarvoor HIER.

Wil je ook je steentje bijdragen aan een van de meest actieve D66-afdelingen van Nederland? Sluit je bij ons aan en word lid. Het eerste jaar kan dat al voor 1 euro per maand. Voor dat bedrag ben je een volwaardig lid. Klik HIER om lid te worden.