Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 13 november 2020

Hebben jij en D66 een match? Doe de Stemwijzer!

De Stemwijzer Vught is geopend! Je kun hem maken op stemwijzervught.nl

Bij de Stemwijzer Vught krijg je 27 stellingen waar je ‘ja’, ‘nee’ of ‘weet niet’ kunt aanklikken. Direct na afloop zie je hoeveel procent van jouw antwoorden op de stellingen overeenkomen met die van ons. Na afloop kun je ook zien waarom wij bepaalde keuzes gemaakt hebben. Bij elke stelling staat een korte motivatie.

Eigen initiatief

De Stemwijzer is een initiatief van D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt. We hadden liever een onafhankelijke stemwijzer gehad waarin de standpunten van alle partijen stonden, maar een meerderheid van de politieke partijen zag daar niets in. D66 heeft toen de handschoen maar opgepakt en zelfs een stemwijzer in elkaar gezet, zodat je kunt zien hoe je met ons matcht. We hopen op een date op 18 november!