Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 7 november 2020

Ons nieuwe V-Magazine is uit! Overal in de bus en hier digitaal te lezen

De nieuwe editie van V-Magazine is uit! Het is alweer de zesde editie van dit blad van D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt dat periodiek rondom verkiezingen verschijnt. De komende dagen wordt het huis-aan-huis bezorgd in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

Ook in deze editie vooral weer veel verhalen van en over mensen. Want daar draait het om in onze mooie gemeente. Er staan verschillende interessante columns in, artikelen over wonen en verkeer, foto’s van de mooiste plekjes in Vught, Helvoirt en Cromvoirt, alle kandidaten van D66 en er is zelfs een heuse pubquiz gemaakt die iedereen thuis online kan spelen.

Eerste exemplaar voor Wim Dik

Het eerste, op gerecycled papier gedrukte exemplaar werd vrijdagochtend aangeboden aan onze laatste kandidaat op de kieslijst: Wim Dik uit Helvoirt. Hij is oud-staatssecretaris economische zaken, oud-topman van KPN en bovenal lijstduwer en supporter van D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt. Want hoewel zijn gezondheid de laatste tijd helaas wat achteruit gegaan is, blijft hij zich op zijn manier inzetten voor D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt. Fantastisch! Daarom kreeg juist hij uit handen van campagneleider Jan-Willem Verlijsdonk, op veilige afstand, het eerste exemplaar overhandigd.

Het V-magazine is ook digitaal beschikbaar, klik daarvoor HIER. De vorige editie kun je HIER lezen.