Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 8 maart 2021

Ons nieuwe V-Magazine is uit! Overal in de bus en hier digitaal te lezen

De nieuwe editie van V-Magazine is uit! Het is alweer de zevende editie van dit blad van D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt dat periodiek rondom verkiezingen verschijnt. De afgelopen dagen is het huis-aan-huis bezorgd in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

In deze editie staan de verkiezingen voor de Tweede Kamer centraal. Er staat onder meer een brief in van lijsttrekker Sigrid Kaag die ze speciaal voor de inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt schreef. Ook staat er een uitgebreid artikel in over Dianne Schellekens, die na het de grote overwinning van D66 bij de herindelingsverkiezingen in november een plek op de lijst werd aangeboden als lijstduwer. Verder tal van mooie foto’s uit de gemeente. De voorpagina is een prachtige plaat van het raadhuis, waarvan het bordes tijdens de sneeuw fungeerde als glijbaan voor de kinderen uit de buurt.

V-magazine ook digitaal te lezen

Het V-magazine is ook digitaal beschikbaar, klik daarvoor HIER. De vorige edities kun je HIER lezen.