Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 oktober 2021

D66 trakteert in Vught, Helvoirt en Cromvoirt op de Dag van de Leraar

Vandaag, 5 oktober is de jaarlijkse Dag van de Leraar. Tijd om onze leraren te bedanken, meent de D66-afdeling Vught-Helvoirt-Cromvoirt.

Verschillende D66’ers bezochten daarom alle scholen in onze gemeente, te weten de Koningslinde, ’t Molenven, de Schalm, de Piramide, de Leydraad, de Dr. Landmanschool, Kentalis, de Springplank, het Zuiderbos, Misha de Vries, de Avonturier, de Lichtstraat en het Maurick College.

Alle docenten wisten het: het was vandaag hún dag

De Dag van de Leraar wordt op iedere school anders beleefd of gevierd. Bij de Piramide liepen alle docenten bijvoorbeeld met een grote button op en lag er overal confetti afkomstig uit party-poppers. Op andere scholen hadden de leerlingen er geen aandacht voor, maar duidelijk was wel dat álle docenten wisten dat het vandaag hún dag was.

D66 bedankt alle leraren niet alleen op deze dag voor hun inzet, maar ook voor al die andere dagen in het schooljaar waarin zij elke dag geweldig werk verrichten.