Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 23 november 2021

Fractie vergadert voorlopig niet meer fysiek maar digitaal

De fractie van D66 Vught vergaderde de afgelopen weken al digitaal en blijft dat ook nog wel even doen, gezien het steeds maar verder stijgende aantal Corona-gevallen. De fractie vergadert (behalve in vakanties) iedere dinsdagavond, normaliter in het raadhuis van Vught. Om gehoor te geven aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken, werkt de fractie voorlopig dus vanuit huis.

Als je je mening of visie wilt geven over een bepaald agendapunt, als je wilt weten wat D66 daarvan vindt of als je specifieke vragen hebt over een bepaald agendapunt, ben je normaliter van harte welkom in het raadhuis, maar vanwege het hoge aantal Corona-gevallen zijn er dus voorlopig geen fysieke vergaderingen. Aanhaken in Teams kan wel. Meld je even bij de fractie via fractie@d66vught.nl, dan sturen we je een inlogcode. Wil je iets weten, heb je een prangende vraag of een mooi idee? Je hoeft uiteraard niet te wachten tot we weer fysiek vergaderen. Onze fractieleden zijn allemaal direct benaderbaar per mail, Twitter, WhatsApp of telefoon.

De fractie hoopt dat het aantal Coronagevallen snel weer gaat dalen, zodat de fysieke vergaderingen in het raadhuis hervat kunnen worden. Onze agenda is altijd actueel. Hierop staat waar, wanner en waarover we vergaderen.

Zie ook:
agenda D66