Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Werkbezoek D66-Kamerlid Rob Jetten aan Vught in teken rijksinfrastructuur

Vrijdag 3 november in Vught

Werkbezoek D66-Kamerlid Rob Jetten aan Vught

D66-Kamerlid Rob Jetten brengt vrijdagmiddag 3 november een uitgebreid werkbezoek aan Vught. Jetten kwam na de laatste parlementsverkiezingen in maart in de Tweede Kamer en kreeg de portefeuille mobiliteit. Voor de afdeling Vught een reden om hem eens uit te nodigen om hier te komen bekijken wat de ingrijpende plannen zijn met het spoor en de N65.

Na ontvangst op het raadhuis gaat Jetten samen met verschillende D66’ers op de fiets naar verschillende plekken langs het spoor en de N65. Hij wordt er bijgepraat door onder andere D66-fractievoorzitter Dianne Schellekens en wethouder Fons Potters. Ook mensen van Samen voor Vught zijn uitgenodigd om hun ervaringen te delen die ze tot nu toe hebben opgedaan. Beide projecten zijn zeer ingrijpend en hebben de komende jaren niet alleen voor aanwonenden maar voor heel Vught grote gevolgen.

Mogelijkheid om wat te vragen of mee te geven

De fietstocht eindigt bij de spoorwegovergang Loonsebaan. Inwoners van Vught die vragen hebben aan Rob Jetten of hem iets mee willen geven, zijn van harte welkom om 16.00 uur. Om 16.15 uur eindigt het onderdeel rijksinfra en is er aansluitend nog een bijeenkomst voor D66’ers uit Vught en omgeving. Deze is alleen voor leden van D66.

Jetten werkte tot maart nog bij ProRail

Rob Jetten (30) komt uit Uden. Hij studeerde bestuurskunde aan Radboud Universiteit Nijmegen. De Brabander begon zijn politieke carrière als beleidsmedewerker voor de D66-fractie in de Eerste Kamer en als voorzitter van de Jonge Democraten. Interessant detail: zijn laatste baan was bij ProRail, waar hij werkte als regiomanager bouwmanagement voor Noord- en Oost-Nederland.

3 november

14.30 uur