Steun ons en help Nederland vooruit

Danique d’Engelbronner-Weening

Secretaris afdeling D66 Vught

34 jaar

Vught

Ik ben in 2016 samen met mijn man en zoontje (2016) in Vught komen wonen. De jaren ervoor woonden wij in Taiwan. Intussen is ook ons dochtertje hier geboren. Naast de politiek ben ik erg geïnteresseerd in de Chinese taal en vind ik het leuk om mensen met een Chinese achtergrond met de Nederlandse taal te helpen.

Danique & D66

Nadat ik de keuze heb gemaakt om meer betrokken te willen zijn bij de politiek, ben ik in 2012 lid geworden van D66. De keus voor D66 was voor mij makkelijk. Het feit dat onderwijs en duurzaamheid altijd belangrijk zijn bij D66, past goed bij wat ik zelf ook belangrijk vind. D66 durft keuzes te maken en met de tijd mee te veranderen.

Vught is een mooie gemeente om in te wonen. De stad is dichtbij, maar toch heeft Vught ook het dorpse karakter. Met 20 minuten ben je in Den Bosch, maar met 20 minuten zit je ook midden in de natuur. Vught is modern, maar laten we ook vooral de historie niet vergeten.

Ik wens iedereen een zo fijn mogelijk leven. Ik geloof erin dat iedereen een eigen kracht heeft en dat iedereen van toegevoegde waarde kan zijn in Vught. Samen staan we sterk en samen halen we het beste in elkaar naar boven. Ik vind het belangrijk dat de burgerparticipatie in Vught groot is en dat burgers zich gehoord voelen.

 


de vorige kandidaat


de volgende kandidaat